Website baru – Jana Duit Online Dengan Klik Sahaja (Tanpa Modal)

Admin baru sahaja jumpa website ini pada hari ini, setelah check betul-betul takut kena scam, so baru sign up.

Website yang dimaksudkan ialah DroJob.

DroJob ialah satu website yang menarik untuk jana pendapatan sampingan dari rumah tanpa perlu mengeluarkan sebarang modal. Terdapat pelbagai task untuk menjana duit seperti yang admin tunjukkan di bawah.

Okay, admin ingin tunjukkan cara daftar / sign up yang mudah dan apa task yang telah admin buat untuk dapatkan duit secara online.

Juga macam mana cara untuk kita withdraw duit yang kita dapat.

CARA SIGN UP

Tekan link ini DroJob dan kemudian tekan ‘Sign Up’. Masukkan ‘Email’, ‘Username’ dan ‘Password’ seperti yang tertera di atas. Tick kotak “I’m not a robot” dan tekan ‘Register’

Isi nama, jantina, tarikh lahir dan negara. So selesai lah pendaftaran dan kita boleh teruskan dengan task-task yang ada.

Admin telah memilih task menonton video untuk jana wang seperti di bawah.

Pastikan kita klik ‘Claim reward’ ya untuk dapatkan duit yang telah ditetapkan untuk task tersebut.

CARA WITHDRAW DUIT

Website ini menyediakan beberapa platform untuk kita withdraw duit yang telah kita dapat, seperti PayPal atau Western Union. Juga boleh withdraw duit dalam bentuk Cryptocurrency atau Gift Card.

Dan berikut ialah antara bukti-bukti pembayaran yang telah ditunjukkan oleh DroJob. Anda juga boleh semak di website DroJob itu sendiri.

Sekian, harap bermanfaat. Harap boleh sign up gunakan link DroJob ini ya.

Disclaimer: Link ini adalah produk Referrals saya. Jangan risau, tiada sebarang kos tambahan jika daftar melalui link Referrals saya. Anda akan dapat sama macam yang saya dapat. Saya akan dapat sedikit komisyen dan lebih bersemangat untuk mengembangkan blog ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *